Wist u dat 60% van alle gevoelige cloudgegevens is opgeslagen in Office-documenten? En dat van 75% daarvan geen back-up wordt gemaakt? Microsoft biedt heel wat krachtige services binnen Office 365, maar een uitgebreide back-up van uw Office 365-gegevens hoort daar niet bij. De primaire focus van Microsoft ligt op het beheren van de Office 365-infrastructuur en het behouden van de uptime voor uw gebruikers. Maar u blijft uiteindelijk de verantwoordelijkheid dragen voor uw gegevens.
SLTN biedt u met Veeam een backup voor Microsoft Office 365. Hiermee elimineert u het risico op verlies van toegang tot en controle over uw Office 365-gegevens zodat deze altijd beschermd en toegankelijk zijn.

Download de whitepaper en ontdek waarom u uw office 365-gegevens moet back-uppen en hoe SLTN u hierbij kan helpen.

Back-up uw Office 365-
gegevens met Veeam

Wie is er verantwoordelijk voor uw Office 365-data?

Totdat Microsoft eveneens back-ups aanbiedt van uw gegevens, heeft het geen zin om tijdelijke oplossingen in Office 365 te gebruiken om uw bedrijfsgegevens te beschermen. Wetende dat gegevensverlies catastrofaal kan zijn, en u zelfs in Office 365 gegevensverlies kunt lijden, biedt SLTN u nu de mogelijkheid om controle over uw Office 365 gegevens te krijgen.

Met Veeam biedt SLTN u een echte gegevensback-up en dus een afzonderlijke kopie van uw gegevens opgeslagen op afzonderlijke media, die u volledig onder controle hebt en waartoe u toegang hebt.

 

Tijd voor meer controle over
uw Office 365 data?

Neem contact op met onze experts

Door onze brede kennis van Veeam vangen we de Office 365 hiaten op en voorzien we uw organisatie van een onberispelijke back-up. Neem vrijblijvend contact op en ontdek de mogelijkheden.

Colosseum 9, 1213 NN Hilversum I Email: info@sltn.nl I Tel: 035 – 688 84 00